Nieuws

Hoewel het inderdaad nog even duurt, gaan we weer beginnen met de voorbereidingen van de 8e editie van de Almere Regatta. Binnenkort ontvangen alle bij ons bekende geinteresseerden een Nieuwbrief met de laatste nieuwtjes. De website is geactualiseerd en vanaf 3 februari kan er worden ingeschreven.

Evenals de voorgaande jaren zal Marielle van der Starre weer als wedstrijdleider optreden, hierbij terzijde gestaan door Sjoerd Ooms. Met hun ervaring bij de diverse evenementen de afgelopen jaren hebben we weer een prima basis om de wedstrijden goed te laten verlopen. 

Uiteraard kun je bij ons ook weer rekenen op een prima verzorgd walprogramma. Over de precieze invulling hiervan, hoor je later.

Kortom, we hebben er weer veel zin in en zullen als organisatie onze uiterste best doen er weer iets moois van te maken.

De organisatie van de Almere Regatta 2018 wenst iedereen een gelukkig en voortvarend 2018 toe en hopelijk tot ziens op 2 en 3 juni bij de 8e editie van de Almere Regatta.

fullsizeoutput 27c3

Hoewel het vaarseizoen 2017 nog in volle gang is en de vakanties nog moeten beginnen, kun je alvast de datum van de Almere Regatta 2018 noteren: 2 en 3 juni. Sowieso staan de ORC klassen 1 t/m 4 gepland en de X-Yachts Family Class. Over deelname van andere klassen zal de komende maandan overleg worden gevoerd met de verschillende klasse-organisaties: J-109, J-80, J-70, Kwarttonners, etc. We houden jullie op de hoogte.

We hebben de eerste sets foto's op de site geplaatst. Je vindt ze onder de Tab FOTO's/VIDEO's.

Wil je foto's nabestellen neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitslagen van de de 7e Almere Regatta staan HIER.

Tweets

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts Logo Northsailskniest kleinLogo 12bft Logo FlevomareLogo Jansma JachtLogo Steel Creek

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: Marinaweg 4, Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement
  op onze nieuwspagina