Nieuws

In de RACEDOCUMENTEN vind je al de eerst 4 mededelingen. Betreft:

 1. samenvoeging van klassen en daardoor aangepast startschema
 2. wijziging van de te varen baan
 3. aanpassing merktekens van de te varen baan
 4. wijziging tijden en gebruik VHF kanaal

Via de link naar de laatste NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, meldingen, etc. Lees en reageer indien noodzakeleijk.

De indeling van de ligplaatsen voor de komende Almere Regatta is bekend. Bij aankomst kun je meteen naar de aangegeven box varen. Voor zover je dit nog niet hebt gedaan, willen wij ook graag je datum van aankomst en vertrek weten. Geeft dit a.u.b. door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard met vermelding van de bootnaam.

Je kunt je nog t/m a.s. maandag 18 uur aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor deelname (met je bemanning) aan de Regatta Hap verzorgd door HarborHouse Almere Duin bij de Almere Regatta op zaterdag 18 mei a.s. voor de prijs van €17.50 p.p. onder het motto "What you see is what you get". Een vegatarische variant is mogelijk.

Het Schippershandboek AR2019 staat op de site. Je vindt er alle benodigde informatie. Wedstrijdbepalingen, banenkaarten, specifieke en algmene informatie. En natuurlijk de boodschappen van onze sponsoren en adverteerders. Veel leesplezier.

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts
Logo Northsails kniest klein Logo Flevomare
logo HH  

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: IJmeerdijk 4, 1361 AA Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement op onze nieuwspagina