Harbor House

logo HH

Ons restaurant staat op het terrein van Marina Muiderzand, gelegen in Almere Poort. HarborHouse heeft een stoer karakter met een groot terras aan de waterkant. Vanaf het terras heeft u fantastisch uitzicht over de mooie haven en het IJmeer. Op een mooie dag kunt u lekker onderuitgezakt genieten van de prachtige Nederlandse oranje-roze zonsondergang.

Op onze lunch-dinerkaart vindt u rijkelijk belegde boeren broodjes, frisse salade, malse steaks, verse vis, maar ook sappige burgers, saté van de haas en lekkere borrelhapjes. Buiten onze menukaart staan op de borden in de zaak heerlijke seizoens-/vis-/vegetarische gerechten. Wij werken met verse kwaliteitsproducten die met liefde en passie gebruikt worden door onze chef/eigenaar en keukenbrigade om voor u een heerlijke maaltijd te bereiden. High-tea verzoeken wij u minimaal 1 dag van te voren te reserveren aub ivm voorbereidingen.

HarborHouse is bereikbaar via water en weg. Gratis parkeren direct voor de deur of op de grote parking van Marina Muiderzand. Niet tevreden zeg het óns, wel tevreden zeg het ánderen. HarborHouse is horeca vanuit het hart.

HarborHouse is dagelijks vanaf 11:00 uur geopend voor koffie met gebak, lunch, borreltje en diner. Onze keuken is geopend van 11:30 tot 21:30 uur. Reserveer tijdig via 036-5369061.

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: IJmeerdijk 4, 1361 AA Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement op onze nieuwspagina